Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Izabela28

Zadanych pytań: 1114

31.05.2015 13:47

Do zrobienia ciasta napoleonki używacie ciasta francuskiego, czy kruchego?

Odpowiedzi (32)

berys18

Zadanych pytań: 1434

31.05.2015 16:28

wolę na cieście francuskim

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

31.05.2015 16:47

też wole na francuskim

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

31.05.2015 17:37

wykorzystuje ciasto francuskie

Gracer

Zadanych pytań: 124

31.05.2015 17:42

zdecydowanie wolę z ciacha francuskiego

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

31.05.2015 17:46

wolę napoleonki na francuskim i takie robię

Kasnaj

Zadanych pytań: 154

31.05.2015 18:49

ja również dołączę do grona lubiących na francuskim cieście

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

31.05.2015 18:50

Na francuskim bardziej mi smakuje :)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

31.05.2015 18:51

wolę kruche ciasto

gosia1988

Zadanych pytań: 526

31.05.2015 19:16

ja lubię na francuskim i na takim najczęściej robię

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

31.05.2015 21:42

Robię na cieście kruchym

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak