Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Izabela28

Zadanych pytań: 1114

31.05.2015 13:47

Do zrobienia ciasta napoleonki używacie ciasta francuskiego, czy kruchego?

Odpowiedzi (32)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

31.05.2015 22:09

Zawsze wybieram kruche ciasto

Klausia

Zadanych pytań: 251

31.05.2015 22:28

Zawsze francuskie :)

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

31.05.2015 22:33

zdecydowanie ciasto francuskie :)

Iwusia

Zadanych pytań: 242

31.05.2015 23:25

zdecydowanie wolę kruche ... albo francuskie, ale wcześniej nacinam sobie ciasto tak by później podczas krojenia mi się nie rozjeżdżało.

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

01.06.2015 00:31

ciasto parzone do napoleonki,jest łatwe

Róża1

Zadanych pytań: 7

01.06.2015 00:36

ciasto francuskie :-)

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

01.06.2015 08:29

Różnie ,kruche i francuskie

AgaS10

Zadanych pytań: 650

01.06.2015 08:30

lubię na francuskim:)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

01.06.2015 08:39

Robię ją na cieście kruchym.

mysza75

Zadanych pytań: 96

01.06.2015 15:59

wole ciasto francuskie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak