Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

20.09.2014 14:56

Dodając do potraw /gulasz, potrawka/ dynię podpiekacie ją najpierw w piekarniku czy dodajecie taką surową ?

Odpowiedzi (25)

romanrafal

Zadanych pytań: 1338

20.09.2014 17:49

ja dodałbym surowej

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

20.09.2014 18:11

surowe daję

Klausia

Zadanych pytań: 251

20.09.2014 18:38

Dynia się szybko gotuje więc nie ma sensu jej wcześniej podpiekać :)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

20.09.2014 18:45

zawsze dodaje surową

Janina

Zadanych pytań: 159

20.09.2014 19:14

Nie podpiekam, daję surową;)

irenka

Zadanych pytań: 888

20.09.2014 19:44

również dodaję surową

erym

Zadanych pytań: 24

20.09.2014 19:55

ja tez daje surowe :)

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

20.09.2014 20:24

zazwyczaj dodaję surową

aginaa

Zadanych pytań: 700

20.09.2014 20:48

ja tez surowa dodaje

ada.la

Zadanych pytań: 39

20.09.2014 20:48

ja bym dodała surową

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak