Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

20.09.2014 14:56

Dodając do potraw /gulasz, potrawka/ dynię podpiekacie ją najpierw w piekarniku czy dodajecie taką surową ?

Odpowiedzi (25)

Renata22

Zadanych pytań: 672

20.09.2014 21:13

podpiekam tylko wtedy, gdy robię mus do ciast lub sernika, a do gulaszu/potrawki zawsze surową

Iwusia

Zadanych pytań: 242

20.09.2014 21:55

dodaję surową

mysza75

Zadanych pytań: 96

20.09.2014 23:15

surową bo dynia nie musi długo się dusić, można dodać pieczoną ale to pod koniec bym dodała robienia gulaszu

Ola1young

Zadanych pytań: 7

21.09.2014 11:24

surową dajemy

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

22.09.2014 22:38

Surowa bo dochodzi szybko,lub na zupe,pieczoną.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak