Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

AgaS10

Zadanych pytań: 650

20.03.2015 09:09

Dodajecie do gołąbków do mięsa ugotowany ryż?

Najlepsze odpowiedzi (3)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

20.03.2015 15:16

Do gołąbków zawsze gotuję ryż.

Janina

Zadanych pytań: 159

20.03.2015 09:41

Tak, zawsze delikatnie gotuję ryż na półtwardo, resztę dochodzi podczas duszenia;)

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

20.03.2015 10:01

zawsze dodaje ugotowany

Odpowiedzi (48)

AgaS10

Zadanych pytań: 650

20.03.2015 09:09

Ja tak jak robiła moja mama...dodaję:)

norweska20

Zadanych pytań: 400

20.03.2015 09:15

czasami tak...:)

Ankha

Zadanych pytań: 112

20.03.2015 09:15

Dodaję ryż taki lekko niedogotowany, zwykły biały gotowany w woreczku.

berys18

Zadanych pytań: 1434

20.03.2015 09:15

zawsze dodaje ugotowany i podsmażona, nie surową, cebulę

Margo1

Zadanych pytań: 2141

20.03.2015 09:17

Tak, ja dodaję ugotowany ryż .Ale mi smaka narobiłaś

Maridka19

Zadanych pytań: 59

20.03.2015 09:48

Ja dodaję ugotowany ryż :)

gibli

Zadanych pytań: 20

20.03.2015 10:03

zawsze ugotowany ryż dodaję, tak się robiło w moim domu i ja tak też robię:)

irenka

Zadanych pytań: 888

20.03.2015 10:06

nie ,nie dodaję

Wacław

Zadanych pytań: 1269

20.03.2015 10:09

tak,dodajemy ryż

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

20.03.2015 10:19

tak dodaję ugotowany ryż

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak