Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

AgaS10

Zadanych pytań: 650

20.03.2015 09:09

Dodajecie do gołąbków do mięsa ugotowany ryż?

Odpowiedzi (48)

Kuchareczekjeden

Zadanych pytań: 507

20.03.2015 17:17

Tak dodaję

Justi2401

Zadanych pytań: 10

20.03.2015 17:36

Ja również zawsze dodaję ugotowany ryż :)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

20.03.2015 17:51

dodaję ale nie ugotowany

Internetowa Kuchnia

Zadanych pytań: 49

20.03.2015 19:26

Tak, zawsze :)

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

20.03.2015 19:48

Tak, zawsze ugotowany!

molanka

Zadanych pytań: 14

20.03.2015 20:32

ugotowany ryż jest u mnie obowiązkowy w gołąbkach

gosiag

Zadanych pytań: 0

20.03.2015 20:45

nie dodaje , choć kiedys dokladałam

Magdalena Rysińska

Zadanych pytań: 9

21.03.2015 07:04

Zawsze ugotowany, na klejąco.

aginaa

Zadanych pytań: 700

21.03.2015 09:10

ugotowany , ale tak al dente

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

21.03.2015 16:50

no oczywiście , że tak

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak