Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

AgaS10

Zadanych pytań: 650

20.03.2015 09:09

Dodajecie do gołąbków do mięsa ugotowany ryż?

Odpowiedzi (48)

pestka

Zadanych pytań: 424

20.03.2015 10:21

do gołąbków dodaję ugotowany ryż

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

20.03.2015 10:27

zawsze dodaje ugotowany ryż

Alex_M

Zadanych pytań: 119

20.03.2015 10:29

dodaję ugotowany ryż :)

ilka01

Zadanych pytań: 6

20.03.2015 10:32

ugotowany, ale tak na półtwardo :)

misia53

Zadanych pytań: 339

20.03.2015 10:42

Gołąbki robie z ryżu gotowanego , prawie ugotowanego ,bo dochodzi on potem z mięsem w gołąbku

gosia56

Zadanych pytań: 466

20.03.2015 10:46

zawsze daję ryż podgotowany

Botwinka

Zadanych pytań: 171

20.03.2015 11:16

Tak dodaję ryż.

Mancia w kuchni

Zadanych pytań: 20

20.03.2015 11:20

dla mnie gołąbki bez ryżu to jakieś oszukańce ;-)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

20.03.2015 11:23

Zawsze biały, ugotowany al dente :)

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

20.03.2015 11:37

taki na półtwardo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak