Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania321

Zadanych pytań: 179

04.10.2014 12:59

Dostałam dużą ilość fasolki szparagowej, jak można ją spożytkować?

Odpowiedzi (29)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

04.10.2014 15:15

Myślę, że jeśli jest jej dużo to najlepiej zamrozić

Motorek

Zadanych pytań: 1446

04.10.2014 15:18

można dać do słoików

Seba

Zadanych pytań: 1313

04.10.2014 15:21

Ja dodaję do zupy, robię z masełkiem. Warto też resztę zamrozić

Seba

Zadanych pytań: 1313

04.10.2014 15:22

Ja dodaję do zupy, robię z masełkiem. Warto też resztę zamrozić

Róża1

Zadanych pytań: 7

04.10.2014 15:22

ja zamroziłam , ale zagotowana też jest super , tylko trzeba bardzo długo gotować :-).

Ania96

Zadanych pytań: 8

04.10.2014 15:29

zrób zupę jarzynową. możesz do niej dodać marchewki ziemniaki pietruszkę brokuła buraki w zależności co ty i twoja rodzina lubi.cześć fasolki możesz komuś dać.spróbuj znaleźć trochę miejsca w zamrażarce.taka fasolka na zimę pewnie się przyda.możesz też powkładać do słoików ale ja tak nigdy nie robiłam wiec nie mam przepisu.przepis Iwony jest ciekawy,więc możesz spróbować wg jej przepisu

Mniam

Zadanych pytań: 87

04.10.2014 15:40

Najlepiej zrobić do słoików. Robię podobnie jak @Migotka28 http://www.doradcasmaku.pl/przepis/328990/fasolka-szparagowa-w-sloikach-na-zime.html Przed podaniem na talerz wrzucam na gorącą wodę i mam fasolkę jak świeżo gotowana. Ważne jest to, że nie ma tu octu :)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

04.10.2014 16:22

Dodaj do upy, zrób sałatkę , ugotuj i podaj z maselkiem i bułką

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

04.10.2014 18:18

można zamarynować na zimę

ada.la

Zadanych pytań: 39

04.10.2014 19:48

najlepiej część zamrozić na zimę, będziesz miała do zupy jarzynowej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak