Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania321

Zadanych pytań: 179

04.10.2014 12:59

Dostałam dużą ilość fasolki szparagowej, jak można ją spożytkować?

Odpowiedzi (29)

BernadettaP

Zadanych pytań: 504

04.10.2014 21:00

Część zjedz od razu (solo, z bułką, w sosie pomidorowym) a resztę proponuję zrobić w słoiczkach- w zalewie z solą, tyndalizowaną. Jest o wiele lepsza od mrożonej.

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

04.10.2014 22:49

zamrozić lub zrobić zalewą i pasteryzować

Magula

Zadanych pytań: 556

05.10.2014 00:39

można zrobić z niej sałatkę do słoików na zime jak znalazł

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

05.10.2014 09:16

ja bym ją zamroziła

halinah

Zadanych pytań: 1

05.10.2014 11:43

dużo jest przepisów na DS z fasolką

Dorian

Zadanych pytań: 1093

05.10.2014 18:26

ugotuj na pół czasu i zamroź

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

06.10.2014 00:08

Można ją zamrozić, dać do słoików.

kasiaw

Zadanych pytań: 470

06.10.2014 09:38

zamrozić lub włożyć w słoiki ja osobiście wolę taką ze słoika

ben-ka

Zadanych pytań: 459

06.10.2014 10:02

Jak nie masz miejsca w zamrażarce,to zrób zalewę i włóż ją w słoiki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak