Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

03.10.2013 20:59

dostałam sporo orzechów włoskich są świeżo zerwane i wilgotne co powinnam z nimi zrobić aby je dłużej przechować?

Odpowiedzi (24)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

03.10.2013 22:55

mam wysuszone od ubiegłego roku wiszą sobie w siatkowym worku w piwnicy nic się z nimi nie dzieje :)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

03.10.2013 22:55

Koniecznie trzeba je wysuszyć

Kasia36

Zadanych pytań: 463

03.10.2013 22:59

ususzyć, ale teraz też są dobre bo mają skórkę mokrą i łatwo ją usunąć

jasiek

Zadanych pytań: 1346

04.10.2013 02:09

rozłożyć na czymś aby wyschły

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak