Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

10.07.2015 21:30

Fasolkę szparagową przed zamrożeniem odgotowujecie czy nie?

Odpowiedzi (68)

Iwusia

Zadanych pytań: 242

10.07.2015 22:56

obgotowuję ją

Renata9

Zadanych pytań: 329

10.07.2015 23:27

Zawsze blanszuję we wrzątku

norweska20

Zadanych pytań: 400

10.07.2015 23:37

ja zamrażałam świeżą - ale bardzo rzadko to robię ...

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

11.07.2015 06:09

zawsze blanszuję fasolę przed zamrożeniem

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

11.07.2015 07:09

ja obgotowuję

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

11.07.2015 07:59

Delikatnie obgotowuję

Stenka

Zadanych pytań: 467

11.07.2015 08:14

Zawsze obgotowuję

Ewa Wojtaszko

Zadanych pytań: 79

11.07.2015 08:41

tak,później wystarczy ostudzić i można zamrozić

Alex_M

Zadanych pytań: 119

11.07.2015 08:49

obgotowuję. raz tego nie zrobiłam i była niesmaczna po rozmrożeniu. nie wiem czy to zależy od obgotowania czy nie, ale od wtedy tak robię i jest zawsze ok :)

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

11.07.2015 08:58

Zawsze blanszuję 2 min

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak