Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

10.07.2015 21:30

Fasolkę szparagową przed zamrożeniem odgotowujecie czy nie?

Odpowiedzi (68)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

11.07.2015 15:37

tak,zawsze blanszuję przed zamrożeniem

Saga123

Zadanych pytań: 0

11.07.2015 15:58

nie gotuję

anemon

Zadanych pytań: 163

11.07.2015 17:27

Blanszuję, schładzam w lodowatej wodzie, odcedzam na sitku, wkładam do woreczków i mrożę.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

11.07.2015 19:00

nie mrożę fasolki jeśli mam dużo to robię do słoików

Konczi

Zadanych pytań: 632

11.07.2015 19:19

Ja również obgotowuję przed zamrożeniem

Gracer

Zadanych pytań: 124

11.07.2015 19:24

tak blanszuję przed mrożeniem

Rogalik

Zadanych pytań: 84

11.07.2015 21:49

ja również blanszuję przed zamrożeniem

Mniam

Zadanych pytań: 87

11.07.2015 22:02

Nie zamrażam fasolki, ale robię do słoików, taką bez octu. Po odgotowaniu smakuje jak świeża :)

Benita

Zadanych pytań: 1

11.07.2015 22:41

Zawsze blanszuję przed zamrożeniem.

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

11.07.2015 22:59

obgotowuje i wtedy mrożę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak