Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

10.07.2015 21:30

Fasolkę szparagową przed zamrożeniem odgotowujecie czy nie?

Odpowiedzi (68)

gosia56

Zadanych pytań: 466

11.07.2015 12:39

zawsze najpierw blanszuję chłodzę i zamrażam;)

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

11.07.2015 12:57

tak, zawsze blanszuję

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

11.07.2015 13:37

Zawsze obgotowuję

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

11.07.2015 14:09

zawsz z 3 minuty na duzym ogniu i od razu pod zimną wode na durszlaku

inka2012

Zadanych pytań: 3

11.07.2015 14:39

nie obgotowuję

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

11.07.2015 14:44

nie mrożę fasoli, wkładam do słoików

mysza75

Zadanych pytań: 96

11.07.2015 14:48

zawsze blanszuje przed mrożeniem

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

11.07.2015 14:50

Tak , blanszuję ją przed jej zamrożeniem.

Ela15

Zadanych pytań: 1414

11.07.2015 15:23

tak zawsze obgotowuję

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

11.07.2015 15:31

zawsze lekko obgotowuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak