Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

benka

Zadanych pytań: 15

30.07.2016 12:54

Folia aluminiowa-która strona przepuszcza ciepło?

Odpowiedzi (30)

Franciszek

Zadanych pytań: 4

31.07.2016 12:45

zawsze owijamy matową do środka

Motorek

Zadanych pytań: 1446

31.07.2016 16:57

ja daję matową stroną do środka

Róża1

Zadanych pytań: 7

31.07.2016 21:40

ja też zawsze matową stroną daję do środka :-)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

01.08.2016 08:09

Rzadko używam folii do pieczenia, najczęściej służy mi ona do zawijania gotowych produktów. Mięsa piekę w naczyniach żaroodpornych z pokrywą.

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

01.08.2016 08:12

błyszczącą stronę daje na wierzch

Goya

Zadanych pytań: 1385

02.08.2016 15:24

Błyszczącą na zewnątrz

misia123410

Zadanych pytań: 22

02.08.2016 18:24

Matowa pochłania ciepło, a błyszcząca odbija.

Ela15

Zadanych pytań: 1414

06.08.2016 14:30

błyszcząca daję na wierzch

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

08.08.2016 11:28

Błyszcząca strona powinna być na wierzchu

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

08.08.2016 22:02

Błyszcząca ma być z zewnątrz

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak