Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

17.02.2014 18:08

Gołąbki bez zawijania smażycie czy pieczecie czy dusicie ? Są różne przepisy, więc jestem ciekawa Waszej opinii :)

Najlepsze odpowiedzi (3)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

17.02.2014 18:10

Ja takie gołąbki bez zawijania smażę

ao_12

Zadanych pytań: 38

17.02.2014 18:14

najpierw smażę jak kotlety, a później duszę w bulionie, lub sosie pomidorowym (ja daję nieugotowany ryż do takich gołąbków)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

17.02.2014 18:22

najpierw smażę potem duszę

Odpowiedzi (26)

Cranberry

Zadanych pytań: 34

17.02.2014 18:10

podsmażam a potem duszę :)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

17.02.2014 18:14

te bez zawijania smażę

pestka

Zadanych pytań: 424

17.02.2014 18:16

te bez zawijania smażę, ale robię je bardzo rzadko - wolę tradycyjne

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

17.02.2014 18:16

przesmażam z obu stron, następnie przekładam do naczynia żaroodpornego, zalewam bulionem i pod przykryciem piekę w piekarniku

mirecka12

Zadanych pytań: 66

17.02.2014 18:19

ja smażę z obu stron a potem duszę

katarzynka455

Zadanych pytań: 132

17.02.2014 18:23

obsmażam jak kotlety a póżniej duszę

krokus

Zadanych pytań: 145

17.02.2014 18:27

obsmażam z każdej strony , a później duszę

juuusta

Zadanych pytań: 29

17.02.2014 18:28

podsmażam potem duszę

berys18

Zadanych pytań: 1434

17.02.2014 18:29

najpierw podsmażam, potem duszę

teresa18

Zadanych pytań: 502

17.02.2014 18:32

Obsmazam a potem gotuje 15 minut

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak