Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

17.02.2014 18:08

Gołąbki bez zawijania smażycie czy pieczecie czy dusicie ? Są różne przepisy, więc jestem ciekawa Waszej opinii :)

Odpowiedzi (26)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

17.02.2014 20:26

robię jak większość najpierw obsmażam potem duszę

mysza75

Zadanych pytań: 96

17.02.2014 23:07

najpierw smażę a potem duszę gołąbki

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

18.02.2014 00:35

Smażę je i duszę w sosie.

Megg

Zadanych pytań: 69

18.02.2014 01:55

podsmażam a następnie duszę

Lidzia

Zadanych pytań: 21

18.02.2014 07:09

Najpierw obsmażam. Dawniej dusiłam w garnku, obecnie robię to w piekarniku, ponieważ nie trzeba uważać, by się nie przypaliły.

Janina

Zadanych pytań: 159

18.02.2014 07:43

Najpierw obsmażam, później duszę w bulionie;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak