Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

17.02.2014 18:08

Gołąbki bez zawijania smażycie czy pieczecie czy dusicie ? Są różne przepisy, więc jestem ciekawa Waszej opinii :)

Odpowiedzi (26)

norweska20

Zadanych pytań: 400

17.02.2014 18:32

ja smażę takie gołąbki

erym

Zadanych pytań: 24

17.02.2014 18:33

smaze, a potem dusze standardowo

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

17.02.2014 18:35

najpierw obsmażam tak jak kotlety mielone a potem podduszam w sosie

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

17.02.2014 18:40

Takie gołąbki duszę :)

mela25

Zadanych pytań: 400

17.02.2014 19:21

zapiekam w piekarniku

gosia56

Zadanych pytań: 466

17.02.2014 19:26

zawsze smażę jak kotlety mielone

ElizaT

Zadanych pytań: 750

17.02.2014 19:27

zdarza mi się ostatnio często, że duszę

Róża1

Zadanych pytań: 7

17.02.2014 19:59

zawsze smażę , a później duszę .

Alex_M

Zadanych pytań: 119

17.02.2014 20:00

obsmażam a później duszę

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

17.02.2014 20:23

zazwyczaj podsmażam a następnie duszę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak