Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mati13

Zadanych pytań: 1524

19.09.2013 16:24

Gołąbki robicie z surowego czy gotowanego mięsa?

Najlepsze odpowiedzi (3)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

19.09.2013 17:28

zawsze z surowego,bo dosyć długo je potem duszę

Margo1

Zadanych pytań: 2141

19.09.2013 17:13

też robię z surowego mięsa.

gosia56

Zadanych pytań: 466

19.09.2013 19:42

zawsze robię z surowego wieprzowego

Odpowiedzi (48)

Mati13

Zadanych pytań: 1524

19.09.2013 16:25

i jeszcze jedno :) jaki rodzaj mięsa? drobiowe, wieprzowe czy inne?

2milutka

Zadanych pytań: 134

19.09.2013 16:28

surowego,ja z łopatki wieprzowej robię.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

19.09.2013 16:28

zawsze robię z mielonej,surowej wieprzowiny

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

19.09.2013 16:30

Jeśli robię zawijane w kapsuście to robię z drobiowego mięsa gotowanego (głównie gęsiny). Jeśli robię tzw gołąbki śląskie bez zawijania używam surowej wieprzowiny

beatkaa153

Zadanych pytań: 21

19.09.2013 16:32

gołąbki zawsze robię z ryżu i do tego surowa mielona wieprzowina np łopatka

Habibi

Zadanych pytań: 690

19.09.2013 16:33

Zazwyczaj jest to mielona surowa wieprzowina (karkówka lub łopatka), ale zdarzają się wyjątki, bo robiłam już z mielonego surowego kurczaka czy indyka, z mieloną surową wołowiną także :) a jak mam jakieś gotowane mięso i nie mam na niego pomysłu, to czasami i z takiego korzystam... jednak najczęściej surowa wieprzowinka :)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

19.09.2013 16:37

Gołąbki zawsze robię z surowego mięsa mielonego, wieprzowe

katarzynka455

Zadanych pytań: 132

19.09.2013 16:38

surowa,mielona wieprzowina najczęściej łopatka

Marta11

Zadanych pytań: 34

19.09.2013 16:44

oczywiscie surowe mieso wieprzowe

pestka

Zadanych pytań: 424

19.09.2013 16:44

ja lekko podsmażam w kawałkach a potem mielę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak