Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mati13

Zadanych pytań: 1524

19.09.2013 16:24

Gołąbki robicie z surowego czy gotowanego mięsa?

Odpowiedzi (48)

berys18

Zadanych pytań: 1434

19.09.2013 16:44

z surowego mięsa

Ilona_eS

Zadanych pytań: 57

19.09.2013 16:46

surowe z łopatki wieprzowej

Renata9

Zadanych pytań: 329

19.09.2013 16:47

zawsze z surowego mięsa

Beatris

Zadanych pytań: 43

19.09.2013 16:51

Najczęściej z surowego, ale robiłam też z mięsem gotowanym.

Janina

Zadanych pytań: 159

19.09.2013 16:56

Robię z surowego mięsa wieprzowego-łapatka albo karkówka, a ostatnio miałam mielone z kurczaka na domieszkę, byłyn pyszne;)

Izabela9

Zadanych pytań: 25

19.09.2013 16:57

Ja zawsze robię z surowego a jeśli chodzi o rodzaj mięsa to różnie, wieprzowe lub drobiowe.

Ania321

Zadanych pytań: 179

19.09.2013 16:58

ja robię z surowego mięsa i przeważnie z łopatki wieprzowej

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

19.09.2013 17:01

Ja robię z gotowanego

MagdaXXX

Zadanych pytań: 318

19.09.2013 17:27

zawsze z surowego

Mniam

Zadanych pytań: 87

19.09.2013 17:27

Karkówka bądź łopatka. Zmieloną przysmażam na patelni.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak