Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mati13

Zadanych pytań: 1524

19.09.2013 16:24

Gołąbki robicie z surowego czy gotowanego mięsa?

Odpowiedzi (48)

gosia561

Zadanych pytań: 1389

19.09.2013 21:30

zawsze z surowego

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

19.09.2013 21:38

Z gotowanego!

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

19.09.2013 22:29

zazwyczaj z surowego

monisia1977

Zadanych pytań: 15

20.09.2013 05:45

z surowego

AGNIESZKA144

Zadanych pytań: 338

20.09.2013 05:49

zawsze z surowego mięsa

kulinarny smak

Zadanych pytań: 97

20.09.2013 07:14

ja również z surowego ale nie wiem czy udałoby się formować gołąbki z gotowym ugotowanym farszem, bo przecież i kapusta musi być miękka.

Megg

Zadanych pytań: 69

20.09.2013 17:12

używam surowego mięsa wieprzowego

Ela_K

Zadanych pytań: 13

30.09.2013 12:37

zawsze z surowego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak