Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

AgatkaBerent

Zadanych pytań: 1

13.02.2015 08:20

Hallo ;) Wczoraj podczas smażenia faworkow bardzo się rozczarowałam ,tłuszcz strasznie mi kipial do tego stopnia ze nie było możliwości ich smażenia .Czy jest na to jakiś sposób ? Pozdrawiam

Odpowiedzi (21)

misia53

Zadanych pytań: 339

14.02.2015 19:37

A ja twierdzę ,że użyłaś kiepskiego tłuszczu. Kiedyś pamiętam też tak miałam a smażę beż mąki , bo na ściereczce wyrastają moje pączki. Wszystko jedno czy faworki czy pączki tłuszcz jest przyczyną. Mąki nadmiar jedynie się pali i tłuszcz robi się brązowy i gorzkawy więc trzeba ostrożnie z mąką.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak