Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Klausia

Zadanych pytań: 251

05.10.2013 20:39

Ile czasu muszą odstać zamarynowane grzybki żeby były dobre do jedzenia?

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

05.10.2013 21:17

Bardzo dziękuję za te minusy

Róża1

Zadanych pytań: 7

05.10.2013 22:34

po paru tygodniach.

msmors

Zadanych pytań: 91

05.10.2013 22:49

jeden, dwa dni

Odpowiedzi (30)

smakoszek

Zadanych pytań: 484

05.10.2013 20:49

moje są dobre już na drugi dzień,zawsze zostawiam jeden słoiczek do skosztowania:)

2milutka

Zadanych pytań: 134

05.10.2013 20:50

od razu są prawie dobre po jednym dniu:)

Ola1young

Zadanych pytań: 7

05.10.2013 20:50

tata podjada już, jak tylko się wystudzą ;)

Dorota59

Zadanych pytań: 950

05.10.2013 20:51

ja czekam około dwóch tygodni , żeby dobrze doszły

Janina

Zadanych pytań: 159

05.10.2013 20:52

Przynajmniej jeden-dwa dni;)

gosia56

Zadanych pytań: 466

05.10.2013 20:52

myslę ze jak wystygną słoiczki to grzyby mozna juz spróbować

adelajda

Zadanych pytań: 234

05.10.2013 20:53

moje są dobre na drugi dzień

Klausia

Zadanych pytań: 251

05.10.2013 20:55

Ojej to szybko, myślałam, że to trzeba liczyć w tygodniach :D Dzięki :)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

05.10.2013 20:56

Jak się bardzo uprzesz,to możesz już jutro sobie zjeść ale jak Ci język nie ucieknie:) to możesz otworzyć je za kilka dni.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

05.10.2013 21:00

moje stoją 1-2 dni

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak