Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Klausia

Zadanych pytań: 251

05.10.2013 20:39

Ile czasu muszą odstać zamarynowane grzybki żeby były dobre do jedzenia?

Odpowiedzi (30)

Aga123

Zadanych pytań: 40

05.10.2013 21:02

wystarczy 12 godzin

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

05.10.2013 21:03

ja zawsze czekam 3-4 dni

Ela_K

Zadanych pytań: 13

05.10.2013 21:04

ja czekam około miesiąca wtedy są wyśmienite

Magda24

Zadanych pytań: 148

05.10.2013 21:06

myślę, że na 2 dzień już będą smaczne

Janina

Zadanych pytań: 159

05.10.2013 21:19

Gosiu nie przejmuj się , ja mam wszzędzie nabijane minusy;)

noninka77

Zadanych pytań: 33

05.10.2013 21:20

W tym roku robiliśmy pierwszy raz a skosztowaliśmy po tygodniu...czyli dziś:)

Barbara13

Zadanych pytań: 21

05.10.2013 21:27

Ja lubię takie grzybki gdy postoją przynajmniej 4-5 dni,wtedy fajnie przejdą sobą smaki

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

05.10.2013 22:01

ja nie pozwalam ruszać przed upływem 2 tygodni - niech przejdą dobrze smakiem

Motorek

Zadanych pytań: 1446

05.10.2013 22:04

ja jem już po tygodniu

Papryczka

Zadanych pytań: 608

05.10.2013 22:25

próbujemy jak wyszły po tygodniu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak