Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Klausia

Zadanych pytań: 251

05.10.2013 20:39

Ile czasu muszą odstać zamarynowane grzybki żeby były dobre do jedzenia?

Odpowiedzi (30)

pestka

Zadanych pytań: 424

06.10.2013 00:15

ja otwieram pierwszy słoiczek po tygodniu

iwi

Zadanych pytań: 115

06.10.2013 00:22

Kilka dni wystarczy i można pałaszować

Izabela9

Zadanych pytań: 25

06.10.2013 07:10

Ja zawsze wszystkie przetwory próbuje po jednym-dwóch dniach.

berys18

Zadanych pytań: 1434

06.10.2013 07:41

jak masz chęć, to jedz na drugi dzień

monisia1977

Zadanych pytań: 15

06.10.2013 09:00

ja po 3 dniach dopiero jem

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

06.10.2013 10:06

minimum dwa dni

Beata73

Zadanych pytań: 1093

06.10.2013 10:14

kilka dni-2,3,

Margo1

Zadanych pytań: 2141

06.10.2013 11:07

Po zrobieniu wstawiam grzybki po szafki ,jeśli mam ochotę to je podaje na obiad ,przeważnie jemy je po tygodniu do 2 tyg.

mysza75

Zadanych pytań: 96

06.10.2013 11:39

ja jem tez od razu jak się zamarynują. U mnie stoją przez noc w lodówce, i potem sa już dobre

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

07.10.2013 18:23

takie grzybki można już jeść po 2 dniach ,ale gdy postoją dłużej , nabiorą lepszego smaku i aromatu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak