Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mati13

Zadanych pytań: 1524

11.02.2014 22:16

Jabłka do klasycznej szarlotki ścieracie na tarce czy kroicie w cząstki?

Najlepsze odpowiedzi (3)

krokus

Zadanych pytań: 145

11.02.2014 22:19

ścieram na tarce takie nam najbardziej smakują

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

11.02.2014 22:22

ścieram na tarce o dużych otworach

Renata9

Zadanych pytań: 329

11.02.2014 22:29

ścieram zawsze na tarce

Odpowiedzi (33)

Mati13

Zadanych pytań: 1524

11.02.2014 22:17

ja wolę szarlotkę ze startych jabłek, ale jak chce szybko zrobić to kroję - też smacznie

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

11.02.2014 22:23

w 90% ścieram, ale czasami robię krojone, jednak wtedy chwile przesmażam takie jabłka z różnymi dodatkami np rodzynkami, cynamonem, orzechami lub skórką z pomarańczy

norweska20

Zadanych pytań: 400

11.02.2014 22:24

ścieram na tarce zawsze

erym

Zadanych pytań: 24

11.02.2014 22:24

scieram na tarce zawsze

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

11.02.2014 22:26

Ja też ścieram na tarce

ada.la

Zadanych pytań: 39

11.02.2014 22:40

ja kroję w małą kosteczkę

babajaga1969

Zadanych pytań: 384

11.02.2014 22:41

ścieram jabłka na tarce o grubych oczkach

Amellia

Zadanych pytań: 139

11.02.2014 22:47

ja kroję w kostkę

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

11.02.2014 23:00

kroję w kosteczkę, lubimy kawałeczki jabłek w szarlotce

ben-ka

Zadanych pytań: 459

11.02.2014 23:06

Kroję w plasterki,słodzę i dodaję dużo cynamonu.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak