Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mati13

Zadanych pytań: 1524

11.02.2014 22:16

Jabłka do klasycznej szarlotki ścieracie na tarce czy kroicie w cząstki?

Odpowiedzi (33)

ao_12

Zadanych pytań: 38

12.02.2014 06:49

przeważnie ścieram na tarce

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

12.02.2014 07:21

czasami ścieram, częściej kroję

agnieszka131919

Zadanych pytań: 2

12.02.2014 07:29

najczęściej kroję

aginaa

Zadanych pytań: 700

12.02.2014 07:30

scieram na tarce o grubych oczkach

Janina

Zadanych pytań: 159

12.02.2014 07:51

Scieram na tarce;)

anusq18

Zadanych pytań: 2

12.02.2014 08:07

scierane na tarce

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

12.02.2014 08:28

ścieram na tarce

mela25

Zadanych pytań: 400

12.02.2014 08:52

czasami ścieram czasami kroje

sasanka

Zadanych pytań: 22

12.02.2014 08:53

Ja zazwyczaj korzystam z robionych na zimę w słoikach prażonych jabłek gdzie część jest przetarta na grubych oczkach a część pokrojona w kostkę żeby coś tak się zahaczało o zęby :D

Seba

Zadanych pytań: 1313

12.02.2014 09:01

ścieram na tarce

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak