Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mati13

Zadanych pytań: 1524

11.02.2014 22:16

Jabłka do klasycznej szarlotki ścieracie na tarce czy kroicie w cząstki?

Odpowiedzi (33)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

11.02.2014 23:08

robię i tak i tak :)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

11.02.2014 23:10

różnie. czasem kroję, czasem ścieram

Renataj

Zadanych pytań: 1275

11.02.2014 23:19

U mnie również różnie to bywa: raż ścieram na tarce a innym razem kroję w kosteczkę i chwilę podsmażam

Margo1

Zadanych pytań: 2141

11.02.2014 23:33

ścieram na tarce

pestka

Zadanych pytań: 424

11.02.2014 23:46

zawsze ścieram na tarce

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

12.02.2014 00:28

Ścieram na tarce o dużych otworach.

Noruas

Zadanych pytań: 232

12.02.2014 01:29

rożnie, czasem tak czasem jeszcze inaczej

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

12.02.2014 01:43

ja kroje w kawałki

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

12.02.2014 05:52

Scieram na tarce

adelajda

Zadanych pytań: 234

12.02.2014 05:56

bardziej smakuje mi jabłecznik z krojonymi

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak