Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

05.04.2014 10:00

Jajka nie będą pękały w czasie gotowania gdy do wody wrzucimy plaster cytryny lub dodamy łyżkę octu :)

Odpowiedzi (26)

gosia56

Zadanych pytań: 466

05.04.2014 14:03

o cytrynie nigdy jeszcze nie słyszałam trzeba zapamiętać

everay

Zadanych pytań: 1

05.04.2014 16:13

świetna rada.

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

05.04.2014 16:24

jak dla mnie bez różnicy czy jedno pęknie czy nie

Malinka

Zadanych pytań: 302

05.04.2014 16:36

Mi raczej nie pękają, ale gdybym miała coś dodać to raczej cytrynę niż ocet.

patryska76

Zadanych pytań: 24

05.04.2014 16:40

Rada zdecydowanie warta wypróbowania ;-)

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

05.04.2014 18:30

przydatna porada

Noruas

Zadanych pytań: 232

05.04.2014 20:35

dobrze wiedzieć, dzięki

Milka100

Zadanych pytań: 76

05.04.2014 22:24

przyda się ta rada

pajbek

Zadanych pytań: 257

05.04.2014 22:39

Dobra rada, warta wypróbowania :-)

Janina

Zadanych pytań: 159

05.04.2014 23:55

Nie słyszałam o sposobie z cytryną, dzięki za radę;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak