Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

misia123410

Zadanych pytań: 22

16.08.2016 23:51

Jak długo gotować fasolę na fasolkę po bretońsku?

Odpowiedzi (49)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

17.08.2016 10:48

ja gotuję do momentu aż będzie miękka

dodi

Zadanych pytań: 256

17.08.2016 10:50

całą noc namaczam a potem gotuje do miękkości

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

17.08.2016 11:10

nie odmierzam czasu, gotuję aż będzie miękka, ale wcześniej też namaczam

ben-ka

Zadanych pytań: 459

17.08.2016 11:19

Do fasolki po bretońsku zawsze moczę fasolę i najszybciej ugotujesz ją w szybkowarze, o ile taki posiadasz.

gosia56

Zadanych pytań: 466

17.08.2016 11:53

trzeba po prostu pilnować aby się nie rozgotowała ;)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

17.08.2016 12:08

tak długo aż będzie miękka , z reguły nie ma proporcji czasu po prostu trzeba sprawdzić poprzez zjedzenie ziarenka fasoli :)

Franciszek

Zadanych pytań: 4

17.08.2016 12:25

trudno określić czas , ale dodaj odrobinę sody to zmięknie szybciej

ilka01

Zadanych pytań: 6

17.08.2016 12:27

po zmoczeniu na noc ,nie mniej niż 1 -1,5 godziny

Benita

Zadanych pytań: 1

17.08.2016 12:46

fasolę zamoczoną na noc gotuję ok. godz, ale i tak zawsze sprawdzam czy jest miękka

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

17.08.2016 12:49

aż będzie miękka zawsze próbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak