Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

misia123410

Zadanych pytań: 22

16.08.2016 23:51

Jak długo gotować fasolę na fasolkę po bretońsku?

Odpowiedzi (49)

kd045

Zadanych pytań: 7

17.08.2016 13:35

około godziny i jest ok, oczywiście jeżeli ją wcześniej na noc namoczyłaś

mysza75

Zadanych pytań: 96

17.08.2016 13:50

zawsze moczę ją przez noc w zimnej wodzie a potem gotuję do miękkości i sprawdzam, bo rożnie mi się gotuje zależy od fasoli

pestka

Zadanych pytań: 424

17.08.2016 14:04

tak długo aż będzie miękka - ja zawsze próbuję

Ola1984

Zadanych pytań: 295

17.08.2016 14:56

Zależnie od twardości, do miękkości.

Klausia

Zadanych pytań: 251

17.08.2016 17:08

Do miękkości. Wszystko zależy kto w czym gotuje i na jakiej kuchence.

Habibi

Zadanych pytań: 690

17.08.2016 17:11

Aż będzie odpowiednio miękka :)

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

17.08.2016 19:08

Zależy fasola świeża czy suszona , ile moczona i od wielkości fasoli... czasem gotuję nawet ok 2, 5 godziny...

halina17

Zadanych pytań: 271

17.08.2016 20:17

Zależy od fasoli , gotuję do miękkości.

Marta1986

Zadanych pytań: 859

17.08.2016 20:43

az fasola bedzie miekka

Motorek

Zadanych pytań: 1446

17.08.2016 21:11

umytą fasolę zalewam wodą i moczę całą noc. Jak gotuję to sprawdzam, czy jest miękka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak