Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

misia123410

Zadanych pytań: 22

16.08.2016 23:51

Jak długo gotować fasolę na fasolkę po bretońsku?

Odpowiedzi (49)

bertpvd

Zadanych pytań: 19

17.08.2016 21:14

aż będzie miękka. Raz na jakiś czas trzeba spróbować

misia123410

Zadanych pytań: 22

17.08.2016 23:21

dzięki za pomoc

norweska20

Zadanych pytań: 400

17.08.2016 23:29

namaczam przez noc, a potem gotuje około godziny

Iwusia

Zadanych pytań: 242

17.08.2016 23:54

namaczam przez noc, a później gotuję aż będzie miękka ok 30-60min.

Diana Rusiłowicz

Zadanych pytań: 46

18.08.2016 01:34

Ja też nie mierzę czasu. Próbuję.

Diana Rusiłowicz

Zadanych pytań: 46

18.08.2016 01:35

Ja też nie mierzę czasu. Próbuję.

anka1988

Zadanych pytań: 25

18.08.2016 14:24

mój przepis http://www.doradcasmaku.pl/przepis/379266/mieszana-fasolka-po-bretonsku.html

Margo1

Zadanych pytań: 2141

18.08.2016 14:32

Ja gotuje około 1,5 do 2 godzin wraz z mięskiem .Bo tutaj nie o fasole też chodzi ,ale o mięso aby też było miękkie

Camill

Zadanych pytań: 2

18.08.2016 16:36

A kto gotuje na czas? Przecież i tak trzeba spróbować i sprawdzić!

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

19.08.2016 12:20

Moczę całą noc w wodzie, wtedy fasola gotuje się szybciej. Nie liczę czasu, gotuję do miękkości.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak