Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zdrowie i dieta- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Agula&Stabi

Zadanych pytań: 3

04.06.2015 08:46

Jak dosładzacie danie bez użycia białego cukru ???

Odpowiedzi (48)

Damiano

Zadanych pytań: 0

07.06.2015 22:09

tak szczerze to cukru nie zastępuję niczym

Malgorzata549

Zadanych pytań: 13

11.06.2015 10:29

miodem -tata ma pasiekę

agaK.

Zadanych pytań: 311

12.06.2015 00:13

Zależy czy to obiad czy np deser, jeśli obiad to dodaję do niektórych dań więcej marchwi, jeśli deser to miód albo własnej roboty soki.

justynkag

Zadanych pytań: 45

12.06.2015 12:06

cukier zastępuję miodem

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

13.06.2015 10:29

brązowy cukier dla synka lub słodzik dla mnie i męża

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

13.06.2015 15:09

cukier trzcinowy lub miód

gibli

Zadanych pytań: 20

15.06.2015 22:35

brązowy cukier i miód

Asik32

Zadanych pytań: 2

18.06.2015 21:11

Kiedyś słodziłam stewią i ksylitolem a obecnie cukrem trzcinowym, miodem i syropem z agawy

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

21.06.2015 23:00

dosładzam miodem

paulette17

Zadanych pytań: 3

22.06.2015 10:11

Stewia, cukier brązowy lub miód.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak