Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zdrowie i dieta- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Agula&Stabi

Zadanych pytań: 3

04.06.2015 08:46

Jak dosładzacie danie bez użycia białego cukru ???

Odpowiedzi (48)

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

26.06.2015 16:21

A ja słodzę cukrem białym , po prostu już jestem do tego przyzwyczajona tyle lat i nic nie będę zmieniać. To nie zaszkodzi , jeśli będziemy cukier stosować z umiarem.

Ewkani

Zadanych pytań: 4

27.06.2015 21:45

W rodzinie mam cukrzyków, więc dla nich przygotowuję desery ze stawią.

Ewkani

Zadanych pytań: 4

14.07.2015 10:17

Stewia, ksylitol, syrop z agawy, miód

monikaT83

Zadanych pytań: 11

24.07.2015 23:01

ja od trzech miesięcy stosuję cukier brzozowy i stevię z insuliną a czasem syrop z agawy. Dzięki Futce dowiedziała się o jeszcze jednym sposobie, poszukam w sklepie i wypróbuję:)

agataw1990

Zadanych pytań: 62

26.07.2015 23:02

Najłatwiej miodem

Małgorzata92

Zadanych pytań: 3

27.07.2015 16:18

Smaczna a równocześnie bardzo zdrowa jest melasa z buraka. Ma lekko karmelowy smak, zawiera dużo żelaza i witamin. Naprawdę polecam.

tobi1989

Zadanych pytań: 0

14.02.2016 20:06

Miodem, syropem owocowym lub zbożowym, stewią lub cukrem brązowym :)

Patrycja33

Zadanych pytań: 366

16.08.2016 11:13

ja zastepuje cukier miodem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak