Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

paulette17

Zadanych pytań: 3

24.05.2015 19:21

Jak i czym pokroić bardzo równo ciasto? Często widzę na zdjęciach równiuteńkie kawałki ciast? Jak to zrobić.? Niby nóż zamoczyć w gorącej wodzie. Próbowałam, ale to i tak nie wychodzi takie proste. :) Może ktoś pomoże?

Odpowiedzi (28)

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

24.05.2015 21:33

ostry nóż do podstawa

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

24.05.2015 21:38

używam duży ostry nóż

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

25.05.2015 00:52

Sposoby, to : duży, ostry nóż zamoczony w gorącej wodzie.

norweska20

Zadanych pytań: 400

25.05.2015 01:17

też mam ten problem ...no cóż będę dalej próbować z nożem i ciepłą woda

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

25.05.2015 01:30

prosty, długi, ostry nóż , taki mam i się sprawdza, przy krojeniu ciast kremowych maczam nóż w gorącej wodzie

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

25.05.2015 07:26

ja stosuję ostry nóż, który umieszczam w zamrażarce przed krojeniem

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

25.05.2015 08:58

Duży ostry nóż

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

25.05.2015 09:00

Duży ostry nóż

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

25.05.2015 09:25

duży nóż i sprawne oko ;)

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

25.05.2015 09:37

eee tam,nigdy mi nie wychodzi równe krojenie ciasta....nam i tak najbardziej pasuje zjadać ciepłe ciasto z owocami łyżką prosto z blachy :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak