Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dagmara020

Zadanych pytań: 338

30.07.2013 16:08

jak kupujecie selera z nacią to wiadomo biała cześć w miarę szybko się zużywa, co robicie z nacią i łodygami?

Odpowiedzi (27)

Janina

Zadanych pytań: 159

30.07.2013 16:27

Zieloną część selera używam tak jak korzeń, do rosołu czy zupy. Nadmiar zamrażam i jest na zimę;)

misia53

Zadanych pytań: 339

30.07.2013 16:29

zieloną część zamrażam i wykorzystuję do zupy

Klausia

Zadanych pytań: 251

30.07.2013 16:30

Gotuję rosół bądź kroję i zamrażam :)

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

30.07.2013 16:33

gdy robię flaczki wołowe w pomidorach dodaje dużo łodygi selera

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

30.07.2013 16:33

Ja same listki mrożę lub suszę

Alex_M

Zadanych pytań: 119

30.07.2013 16:33

zuzywam do zup :) natki jak jest duzo to mroze i mam na pozniej :)

Róża1

Zadanych pytań: 7

30.07.2013 16:46

ja też zieloną część daję do zupy , resztę zamrażam:-)

idealme

Zadanych pytań: 62

30.07.2013 16:59

ja dodaję korzeń, a resztę wyrzucam ;)

Dorota37

Zadanych pytań: 468

30.07.2013 17:19

mrożę liście i nać do zupy na zimę

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

30.07.2013 17:22

łodygi zamrażam w kawałkach i daję do zup, rosołu... liście miksuję w blenderze i tez zamrażam, póżniej są dobre do np. pesto

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak