Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dagmara020

Zadanych pytań: 338

30.07.2013 16:08

jak kupujecie selera z nacią to wiadomo biała cześć w miarę szybko się zużywa, co robicie z nacią i łodygami?

Odpowiedzi (27)

pestka

Zadanych pytań: 424

30.07.2013 17:23

liście selera mrożę lub suszę

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

30.07.2013 17:24

mroże i wkorzystuje do zup

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

30.07.2013 17:24

ja wykorzystuję jedynie korzeń

Konczi

Zadanych pytań: 632

30.07.2013 17:43

zieloną część zamrażam u mnie tylko w sezonie takie dostępne

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

30.07.2013 17:54

Ja dodaję czasem do zup

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

30.07.2013 18:56

najczęściej dodaję do zup

Habibi

Zadanych pytań: 690

30.07.2013 20:40

Całe gałązki myję, dobrze osączam i zamrażam sobie porcjami po 2-3 łodygi - mam pod ręką do rosołu, innych zup/wywarów lub sosów.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak