Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Christopher

Zadanych pytań: 31

11.07.2014 00:56

Jak ładnie usmażyć jajko sadzone?

Odpowiedzi (43)

marenka

Zadanych pytań: 179

11.07.2014 14:31

ja również korzystam z foremki i przyprawiam na talerzu

Klausia

Zadanych pytań: 251

11.07.2014 14:37

jajko sadzone/ryba i ziemniaki; naleśniki; kluski

Kulinarna Ja

Zadanych pytań: 15

11.07.2014 14:53

Ja lubię jajko sadzone ale smażone z obu stron... płynne żółtko mnie przeraza :P więc u mnie z estetyką ciężko :)

mysza75

Zadanych pytań: 96

11.07.2014 15:10

masz rację, ja nie solę jaj bo staram się mało ożywać soli, i też smażę na maśle klarowanym, cenne rady

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

11.07.2014 15:16

ja zawsze smaże na maśle na malutkim ogniu i ładne wychodzą, ale wypróbuje Twój sposób;

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

11.07.2014 16:47

Cenne rady!

gibli

Zadanych pytań: 20

11.07.2014 17:00

Fajne rady,:)

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

11.07.2014 17:29

Ja na chwię przykrywam pokrywką, aby lekko zachodziła mgiełka na żółtko

paula191919

Zadanych pytań: 54

11.07.2014 19:39

rozgrzać tłuszcz na patelni wbić jajko i gotowe przesmaży się cpód wyjąć ; )

Motorek

Zadanych pytań: 1446

11.07.2014 21:06

muszę tak wypróbować, dzięki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak