Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Milka100

Zadanych pytań: 76

27.05.2014 09:39

Jak najlepiej podgrzewać kotlety, devolaye, klopsy i inne mięsa aby były miękkie a nie suche i tłuste???

Odpowiedzi (29)

mysza75

Zadanych pytań: 96

27.05.2014 12:06

podgrzewam w piekarniku w naczyniu żaroodpornym, albo na patelni z dodatkiem masła klarowanego odrobinę

Czyki

Zadanych pytań: 72

27.05.2014 12:42

Najczęściej w piekarniku, albo na patelni z odrobina wody i przykrywam.

karolina1869

Zadanych pytań: 594

27.05.2014 12:43

podgrzewam podlewając niewielką ilościa wody, na małym ogniu pod przykryciem

adelajda

Zadanych pytań: 234

27.05.2014 12:53

podgrzewam w piekarniku

erym

Zadanych pytań: 24

27.05.2014 13:19

ja zawsze odgrzewam w piekarniku i jestem zadowolona

Niki22

Zadanych pytań: 46

27.05.2014 13:24

podgrzewam albo w mikrofalówce albo w piekarniku pod przykryciem

migotka28

Zadanych pytań: 20

27.05.2014 14:05

ja zawyczaj podgrzewam w piekarniku w naczyniu zaroodpornym

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

27.05.2014 14:28

ja podgrzewam w piekarniku

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

27.05.2014 15:11

podgrzewam w piekarniku w naczyniu z pokrywką aby się nie wysuszyło

Lidzia

Zadanych pytań: 21

27.05.2014 15:14

Jeśli podgrzewam w piekarniku lub mikrofalówce to wstawiam naczynko z wodą. W rondelku - skrapiam masełkiem i podlewam niewielką ilością wody, podgrzewam na małym ogniu pod przykryciem.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak