Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Milka100

Zadanych pytań: 76

27.05.2014 09:39

Jak najlepiej podgrzewać kotlety, devolaye, klopsy i inne mięsa aby były miękkie a nie suche i tłuste???

Odpowiedzi (29)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

27.05.2014 17:12

Na patelni nie odgrzewam,wkładam w naczynie żaroodporne i albo do mikrofalówki albo do piekarnika - to moja metoda.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

27.05.2014 18:00

podgrzewam w piekarniku albo w naczyniu żaroodpornym

ppaulina

Zadanych pytań: 22

27.05.2014 20:38

podgrzewam w piekarniku lub robię sos i w nim podgrzewam

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

27.05.2014 21:06

najlepiej podlać odrobiną wody

BernadettaP

Zadanych pytań: 504

27.05.2014 22:02

Devolaye i wszelkie kotlety najlepiej smakują od razu po przygotowaniu, ale jak już trzeba je podgrzać, to można wlać odrobinę wody do naczynia żaroodpornego, przykryć je folią i wsadzić mięso do nagrzanego piekarnika.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

28.05.2014 00:29

Można podgrzewać mięsa w- naczyniu żaroodpornym z małą ilością wody/bulionu w piekarniku/mikrofalówce-choć mówią, że to nie zdrowo, lub na małym ogniu na patelni z małą ilością wody pod przykryciem.

Jodaj

Zadanych pytań: 382

28.05.2014 08:37

ja smażę i podlewam np rosołem albo wodą i przykrywam pokrywą aby troszkę zmiękły :)

Milka100

Zadanych pytań: 76

28.05.2014 09:40

dzięki wszystkim za dobre rady na pewno skorzystam

monisia1977

Zadanych pytań: 15

29.05.2014 08:30

w piekarniku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak