Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

kamilaj

Zadanych pytań: 12

16.01.2014 15:41

jak obrać skórkę z orzechów włoskich?

Odpowiedzi (28)

Malinka

Zadanych pytań: 302

16.01.2014 16:13

Świeże czasem obieram ze skóry, ale z suchych chyba nie mam możliwości. Może posłuchaj rady IwonyDD i zalej wrzątkiem.

Mira85

Zadanych pytań: 90

16.01.2014 16:21

zawsze zalewam na wrzącą wodą

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

16.01.2014 16:22

nie rozumiem po co obierać skórkę? z ususzonych juz owoców się nie da,ze swiezych mozna

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

16.01.2014 16:40

ja moczę we wrzątku

Alex_M

Zadanych pytań: 119

16.01.2014 16:47

ja nie obieram, tylko ze świeżych :)

pestka

Zadanych pytań: 424

16.01.2014 16:52

obieram skórkę tylko ze świeżych orzechów z suchych zrobić to jest trudno

gosia56

Zadanych pytań: 466

16.01.2014 16:52

ze świeżych chyba nie da się ściągnąć skórki albo uprazyć wtedy mozna usunąć skórkę

caralajna

Zadanych pytań: 435

16.01.2014 17:34

po namoczeniu może się uda, ale będzie to pracochłonne zajęcie

babajaga1969

Zadanych pytań: 384

16.01.2014 17:45

po co obierać już suche - nie czuć skórki na nich, a na świeżych schodzi bez problemu

Passionforflavour

Zadanych pytań: 2

16.01.2014 17:51

Nigdy tego nie robiłam, ale zalanie wrzątkiem powinno pomóc; tak jak przy migdałach.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak