Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Noruas

Zadanych pytań: 232

26.09.2014 20:24

Jak ograniczyć ilość cukru w przetworach i nie stracić na konsystencji? Zdecydowałam się nie stosować żelfixów. Jak można uzyskać ten sam efekt bez zasypywania wszytskiego ogromem cukru?

Odpowiedzi (23)

Noruas

Zadanych pytań: 232

28.09.2014 00:22

Dziękuję za porady. @dwa pokoje z kuchnią, chodzi mi najbardziej o dżem.

Helena63

Zadanych pytań: 14

28.09.2014 11:03

cukier prawie zawsze daję na końcu,do smaku

mysliwy

Zadanych pytań: 0

30.09.2014 08:46

Trzeba dodac cukier na końcu i przede wszystkim długo gotować, by konfitury były odpowiednio gęste

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak