Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

babeczka007

Zadanych pytań: 115

14.10.2013 12:41

Jak przechowywać orzechy włoskie po obraniu?

Najlepsze odpowiedzi (3)

berys18

Zadanych pytań: 1434

14.10.2013 12:41

ja staram się je dobrze wysuszyć i trzymam w plastikowym, zakręcanym pojemniku

ankaryba

Zadanych pytań: 630

14.10.2013 12:42

w szklanym zakręcanym słoiku

Margo1

Zadanych pytań: 2141

14.10.2013 12:44

Ja trzymam w słoiku

Odpowiedzi (29)

Ela_K

Zadanych pytań: 13

14.10.2013 12:43

w szklanym słoiku ale muszą byc dobrze wysuszone

Gracer

Zadanych pytań: 124

14.10.2013 12:45

w słoiku szklanym

Ola1young

Zadanych pytań: 7

14.10.2013 12:46

my trzymamy w torebce papierowej

joanna30

Zadanych pytań: 50

14.10.2013 12:47

Jeśli są dobrze wysuszone to można je trzymać w szczelnie zamykanym pojemniku a jeśli nie to trzymam w torebce papierowej

Kasnaj

Zadanych pytań: 154

14.10.2013 12:48

ja przechowuję nie obrane

pestka

Zadanych pytań: 424

14.10.2013 12:58

jeżeli są obrane i dobrze wysuszone przechowuję w szklanych słoikach

czekoladka_m

Zadanych pytań: 380

14.10.2013 12:58

Ja przechowuję je w takim plastikowym pojemniku zakręcanym po lizakach:)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

14.10.2013 13:09

Najlepiej w szklanym pojemniku szczelnie zamkniętym

beatkaa153

Zadanych pytań: 21

14.10.2013 13:10

w łupinach leżą w pojemniku odkrytym w korytarzu a obrane w słoiku

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

14.10.2013 13:10

Acha, ale najpierw trzeba bardzo dobrze wysuszyć

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak