Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

babeczka007

Zadanych pytań: 115

14.10.2013 12:41

Jak przechowywać orzechy włoskie po obraniu?

Odpowiedzi (29)

Dorota59

Zadanych pytań: 950

14.10.2013 13:19

dobrze wysuszone i obrane trzymam w słoju

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

14.10.2013 13:31

wysuszone w szklanym pojemniku

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

14.10.2013 13:34

trzymam w papierowej torebce, by dobrze doschły

gosia56

Zadanych pytań: 466

14.10.2013 13:36

nigdy nie obieram duzo na zapas a jak są dobrze wyschnięte obrane orzechy to trzymam w lodówce

Izabela9

Zadanych pytań: 25

14.10.2013 13:53

Ja trzymam w papierowej torebce.

mela25

Zadanych pytań: 400

14.10.2013 14:28

w torebce papierowej

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

14.10.2013 14:36

nie obieram na zapas,leżą w koszyczku w skorupkach

Hanna5

Zadanych pytań: 405

14.10.2013 14:36

Podstawa to dobrze wysuszyć orzechy jeszcze w łupinach , a dopiero potem obrać i można przechowywać we wszystkim.

Janina

Zadanych pytań: 159

14.10.2013 14:39

Nie obieram dużo orzechów na zapas, poniewaz w łupinach lepiej sie przechowują pod warunkiem, że są bardzo dobrze wysuszone. Obrane przechowuję w pojemniku lub torbie papierowej;)

Seba

Zadanych pytań: 1313

14.10.2013 15:13

ja daję do słoika szklanego i dobrze zakręcam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak