Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

babeczka007

Zadanych pytań: 115

14.10.2013 12:41

Jak przechowywać orzechy włoskie po obraniu?

Odpowiedzi (29)

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

14.10.2013 15:30

dobrze wysuszyć trzeba i przechowywać w szczelnym pojemniku

Monika37

Zadanych pytań: 40

14.10.2013 15:57

ja zawsze mam wszystkie obrane i mam zamrożone są super bardzo dobrze się kroją potem i do mielenia też się nadają, i jestem pewna że nie dostaną się do nich mole żywnościowe

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

14.10.2013 16:57

Ja obrane przechowuję w szklanych pojemnikach

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

14.10.2013 18:29

w szklanych lub metalowych pojemnikach

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

14.10.2013 18:40

ja przechowuję jedynie całe

ben-ka

Zadanych pytań: 459

14.10.2013 20:35

Nie obieram na zapas,zawsze na bieżąco bo nie chcę żeby mi się zmarnowały w ub roku przed świętami były bardzo drogie więc ja tak z oszczędności.....:)

Beata73

Zadanych pytań: 1093

15.10.2013 09:06

ja mam je w słoiku

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

15.10.2013 10:10

ja przechowuję w słoiczku

GOSIA18

Zadanych pytań: 235

15.10.2013 16:02

najlepiej przechowywać w pojemniku tupperware

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak