Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

leonowie

Zadanych pytań: 29

05.10.2015 11:08

jak przygotować jarmuż żeby nie był twardy? czy tylko gotowanie? ostatnio zrobiłam i strasznie był łykowaty.

Odpowiedzi (24)

dom-agi

Zadanych pytań: 2

11.10.2015 09:56

Dobrze wiedzieć :)

gosia56

Zadanych pytań: 466

11.10.2015 10:29

trzeba dokładnie odkroić twarde części ;)

magda1976

Zadanych pytań: 1

11.10.2015 21:55

Najlepiej blanszować

gosia561

Zadanych pytań: 1389

11.02.2016 18:08

ja go blanszuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak