Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

MarianM

Zadanych pytań: 30

14.09.2014 17:36

jak robicie idealną podstawową panierkę do kotleta - taką by nie odpadała, oraz by się nie przypalała podczas smażenia ?

Odpowiedzi (34)

pestka

Zadanych pytań: 424

15.09.2014 19:41

najpierw obtaczam w mące, następnie w roztrzepanym jajku i na końcu w bułce tartej

wyattearp

Zadanych pytań: 102

15.09.2014 19:43

tradycyjna jajko i bułka

jordi

Zadanych pytań: 63

15.09.2014 22:41

mąka,jajko,bułka-w takiej kolejności

EmciaPichci

Zadanych pytań: 78

16.09.2014 08:36

ja robię tak: przyprawione kotlety maczam w rozbełtanym jajku i potem obtaczam w bułce i nigdy mi nie odpada :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak