Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Noruas

Zadanych pytań: 232

23.09.2014 19:19

Jak robicie krem żeby był bardzo aksamitny? Zblenderowałam warzywa, ale mam grudki. Sosy przecieram przez sitko, ale przy tej metodzie będę miała dużo "odrzutów". Macie inne pomysły>

Odpowiedzi (35)

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

24.09.2014 19:36

tylko sito pomorze

paula191919

Zadanych pytań: 54

24.09.2014 19:38

Może to kwestia urządzenia, którym miksujesz... spróbuj troche dłużej a będzie ok ... ; )

ada.la

Zadanych pytań: 39

24.09.2014 22:24

za pomocą blendera

Ania84

Zadanych pytań: 67

24.09.2014 23:10

ciut dłużej blenduj i może bulionu dodaj odrobinkę :)

Iwusia

Zadanych pytań: 242

24.09.2014 23:22

używam blendera

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak