Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

juuusta

Zadanych pytań: 29

04.08.2013 10:07

Jak robicie pieczeń? Marynujecie i potem w rękawie, czy najpierw obsmażacie czy jeszcze inaczej?

Najlepsze odpowiedzi (3)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

04.08.2013 10:21

Ja również marynuję dzień wcześniej,opiekam z każdej strony na mocno rozgrzanym oleju i przekładam do żaroodpornej brytfanki i piekę pod przykryciem w piekarniku do miękkości:)

anemon

Zadanych pytań: 163

04.08.2013 10:14

Marynuję zawsze, najczęściej obsmażam i piekę bez rękawa w naczyniu żaroodpornym, często podlewając mięso sosem lub wodą, ale jeśli robię w rękawie to nie obsmażam.

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

04.08.2013 10:41

Najpierw marynuję przez kilka godzin, potem piekę w rękawie lub brytfannie.

Odpowiedzi (23)

gosia56

Zadanych pytań: 466

04.08.2013 10:09

najpierw marynuję pózniej piekę w brytfannie.

Cranberry

Zadanych pytań: 34

04.08.2013 10:09

Dzień wcześniej marynuję, potem przyrumieniam z każdej strony, żeby zamknąć pory, potem podlewam wodą i gotuję na małym ogniu. Tak robiła moja mama:) Ale jestem też ciekawa jak inni robią :)

malina

Zadanych pytań: 4

04.08.2013 10:11

nacieram marynatą i piekę w specjalnym garnku w piekarniku co jakiś czas podlewając tłuszczem z pieczeni

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

04.08.2013 10:22

Najpierw marynuję co najmniej przez noc w lodówce, potem piekę w piekarniku, polewając co 15 minut sosem, który wytworzy się podczas pieczenia :)

mysza75

Zadanych pytań: 96

04.08.2013 10:22

marynuję dzień wcześniej i piekę w brytfannie :-)

Janina

Zadanych pytań: 159

04.08.2013 10:25

Marynuję wcześniej , póżniej piekę w rękawie;)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

04.08.2013 10:25

najpierw marynuję, następnie piekę w rękawie

Czarnula87

Zadanych pytań: 83

04.08.2013 10:26

marynuję przez noc i piekę w rękawie :))

gosia56

Zadanych pytań: 466

04.08.2013 10:30

nigdy mięsa nie podlewam piekę w ultra plusie firmy TUPPERWARE

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

04.08.2013 10:36

marynuję i opiekam w brytfannie,ale zdarza się też że piekę w rękawie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak