Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

juuusta

Zadanych pytań: 29

04.08.2013 10:07

Jak robicie pieczeń? Marynujecie i potem w rękawie, czy najpierw obsmażacie czy jeszcze inaczej?

Odpowiedzi (23)

idealme

Zadanych pytań: 62

04.08.2013 15:58

marynuję, potem obsmażam a na koniec piekę w rękawie :)

wedith1

Zadanych pytań: 26

04.08.2013 16:58

Ja robię duszoną w cebulce - jest soczysta i mięciutka!

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

04.08.2013 19:23

marynuję mięso - przynajmniej kilka godzin - w przyprawach, czasami suchych a czasami mokra bejca. Potem wstawiam na blaszce albo w naczyniu do bardzo gorącego piekarnika 220 st. i opiekam 15 minut, zmniejszam temperaturę i piekę odpowiednio długo w zależności od gatunku i wielkości kawałka mięsa - ogólnie lepiej dłużej a w niższej temperaturze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak