Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

paula191919

Zadanych pytań: 54

14.08.2014 15:02

Jak wyjmujecie upieczone babki z formy? Mam taką zwykłą średnicę około 20 cm.

Odpowiedzi (29)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

14.08.2014 22:14

też mam silikonowa i jej nie smaruję,a zwykła foremkę trzeba dobrze wysmarować i obsypać bułką tartą,lub kaszą manną.Najlepszy do smarowania foremek jest olej e sprayu:)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

15.08.2014 07:23

dobrze natłuszczam blaszkę i ciasto samo wychodzi

asiczekz

Zadanych pytań: 6

15.08.2014 07:54

Babki jeszcze nie piekłam :)

VioletoweKucharzenie

Zadanych pytań: 19

15.08.2014 09:27

polecam silikonowa, z wyjęciem nie ma żadnych problemów

Kasia35

Zadanych pytań: 218

15.08.2014 09:44

trzeba dobrze posmarować tłuszczem i obsypać bułką tartą to sama wyjdzie; czasem wystarczy poczekać aż wystygnie - zimna łatwiej wychodzi

as28

Zadanych pytań: 294

15.08.2014 12:04

ja dokładnie smaruje i nie mam potem problemów

gacopierz23

Zadanych pytań: 1967

15.08.2014 12:25

jak widze poprzednicy bardzo dobrze to ujęli czyli dobrze wysmarować i oprószyć bułka lub kasza manna, j od pewnego czasu piekę w foremkach z silikonu i jestem bardzo zadowolona polecam takie można kupić np. w Biedronce

paula191919

Zadanych pytań: 54

15.08.2014 14:04

A czy silikonowe tez wysmarowujecie tłuszczem i opruszacie bułką tartą ?

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

15.08.2014 19:13

silikonowych nie smaruję ani nie oprószam niczym

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak